Echipa

Echipa romanabac.com este compusă din profesori de limba română, specialiști în limba română, dezvoltatori web și studenți.

Noi, echipa romanabac.com, dorim să informăm cititorii că toate articolele prezentate pe acest site au fost scrise sau redactate de către profesori de limba română și specialiști în domeniul literaturii / gramaticii, astfel că posibilitatea ca unele informații care se află pe acest site să fie incorecte sau parțial corecte este foarte scăzută.

Echipa romanabac.com încearcă să ofere cu o exactitate cât mai mare răspunsuri la întrebările din domeniul limbii române, bazându-ne exclusiv pe informații de calitate furnizate direct de către profesori de limba română și/sau de către alți specialiști în domeniu dar nu întotdeauna reușim să oferim calitatea pe care ne-o dorim, astfel, uneori scăpăm erori. Prin urmare, o parte din articolele de pe romanabac.com pot conține mici greșeli.

Materialele prezentate pe acest website sunt oferite „așa cum sunt”. Deși ne străduim să asigurăm acuratețea conținutului, este probabil ca unele informații să nu fie în totalitate corecte. Utilizarea materialelor de pe acest site se face pe propria dvs. răspundere. Vă încurajăm să verificați orice informație înainte de a vă baza pe ea dar în marea lor majoritate informațiile ar trebui sa fie corecte și exacte.

Acestea fiind spuse, noi încercăm să furnizăm date cât mai corecte,exacte și complete dar nu ne asumăm răspunderea pentru acțiunile dumneavoastră privitor la cum veți folosi conținutul acestui website.

În consecință, verificați intotdeauna informațiile.

error: