Termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru romanabac.com

1. Introducere Bine ați venit pe romanabac.com! Acești termeni și condiții reglementează accesul și utilizarea materialelor educative furnizate pe site-ul nostru, https://romanabac.com, referitoare la pregătirea pentru examenul de bacalaureat la limba română dar nu numai. Prin accesarea și utilizarea site-ului, vă exprimați acordul de a respecta acești termeni și condiții.

2. Drepturi de autor și utilizare a conținutului Toate materialele de pe romanabac.com, inclusiv textele, graficele, videoclipurile și alte materiale digitale, sunt protejate de legile drepturilor de autor și sunt proprietatea exclusivă a romanabac.com. Utilizatorii pot utiliza materialele doar pentru uz personal și non-comercial, cu condiția să mențină toate notificările de drepturi de autor și alte notificări de proprietate intacte.

3. Protecția datelor romanabac.com se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor săi în conformitate cu GDPR. Datele personale colectate, cum ar fi numele și adresa de e-mail, sunt folosite exclusiv pentru scopul comunicării și îmbunătățirii serviciilor oferite. Nu vom distribui informațiile personale ale utilizatorilor către terți fără consimțământul explicit al acestora.

4. Limitări de răspundere romanabac.com nu garantează exactitatea sau completitudinea informațiilor prezentate și nu va fi răspunzător pentru nicio eroare sau omisiune în conținutul oferit, sau pentru orice daune care rezultă din utilizarea acestui conținut.

5. Modificări ale termenilor și condițiilor romanabac.com își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții la un anumit moment în timp fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru a revizui regulat termenii și condițiile pentru orice modificări.

6. Legea aplicabilă Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României și reglementările Uniunii Europene. Orice dispute legale vor fi soluționate în jurisdicțiile competente din România.

error: